10/10 εγγύηση

335931

Χάρη στην τεχνολογική επανάσταση στην Ιατρική γενικότερα και στα laser μυωπίας ειδικότερα, η διόρθωση της μυωπίας με laser έχει προχωρήσει τόσο πολύ, ώστε να μπορεί σχεδόν να εγγυηθεί μετεγχειρητική οπτική οξύτητα 10/10 ή καλύτερη. Η επιτυχία της επέμβασης και το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες συμπεριλαμβανομένων της σωστής επιλογής του υποψήφιου για διαθλαστική επέμβαση, του εξειδικευμένου και έμπειρου χειρουργού και τη χρήση της πιο προηγμένης τεχνολογίας.

Στο κέντρο μας διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση για να μπορούμε να εγγυηθούμε 10/10 ή καλύτερη όραση, σε όσους από εσάς επιθυμείτε να απαλλαγείτε από τα γυαλιά σας ή τους φακούς επαφής και τηρείτε τα κριτήρια επιλογής.
Μέσα από λεπτομερή καταγραφή του οπτικού σας συστήματος και τον αυστηρό προεγχειρητικό έλεγχο, ο κ. Μανώλης Γκόγκος και οι συνεργάτες του, είναι σε θέση να σας προσφέρουν την ασφάλεια της διόρθωσης της μυωπίας, της υπερμετρωπίας ή του αστιγματισμού με laser με αξιοπιστία και τελειότητα για να επωφεληθείτε το μέγιστο των οπτικών σας δυνατοτήτων.
Κλείστε ένα ραντεβού για τον προεγχειρητικό έλεγχο για να διαπιστώσετε και μόνοι σας την αφοσίωση μας στην τελειότητα. Διαθέτουμε τοπογραφικές απεικονίσεις υψηλής ποιότητας, υποκειμενικούς και αντικειμενικούς ελέγχους της μυωπίας σας με συστήματα υψηλής τεχνολογίας για να μπορούμε να σας εγγυηθούμε όραση 10/10 ή καλύτερη στην περίπτωση που είστε κατάλληλος για laser μυωπίας.

Αν κουραστήκατε να φοράτε γυαλιά ή φακούς επαφής επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή σας προς το καλύτερο και αυτό μπορούμε να το εγγυηθούμε.

Δείτε καθαρά χωρίς την ταλαιπωρία των φακών επαφής ή των γυαλιών οράσεως.

Και υπάρχουν ακόμα καλύτερα νέα. Οι δικές μας διαδικασίες LASIK διαρκούν μόνο λίγα λεπτά και οι ασθενείς παραμένουν ξύπνιοι με άνεση καθόλη τη διάρκεια της επέμβασης. Προσφέρουμε την τελευταία τεχνολογία laser με εξειδικευμένο προσωπικό με δεκάδες χιλιάδες  laser μυωπίας έως σήμερα.

Καθώς θα συνεχίσετε την έρευνα σας για το LASIK και άλλες τεχνικές διόρθωσης της όρασης, κρατήστε στο μυαλό σας για εμάς τα εξής γεγονότα:

Σύντομος χρόνος ανάρρωσης. Οι ασθενείς μας κάνουν   laser μυωπίας το πρωί μιας ημέρας και επιστρέφουν κανονικά στη δουλειά τους την επόμενη μέρα. Αυτό οφείλετε στα πολύ γρήγορα excimer laser που χρησιμοποιούμε, τον κατάλληλο προεγχειρητικό έλεγχο, τις ελάχιστα παρεμβατικές  laser τεχνικές και  την αποδεδειγμένη θεραπευτική αγωγή της μετεγχειρητικής φροντίδας.

Κάντε τη σωστή επιλογή και ελευθερωθείτε από γυαλιά και φακούς επαφής. Στο κέντρο μας γνωρίζουμε ότι, το να επιλέξετε να κάνετε laser μυωπίας είναι μια μεγάλη απόφαση και αυτό μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή.

Γρήγορη και άνετη διαδικασία. Χρησιμοποιώντας αποκλειστικά dual laser system για τη διόρθωση της μυωπίας, o χρόνος δημιουργίας του κρημνού και η εξάχνωση του ιστού διαρκεί συνολικά λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα, με όλους τους ασθενείς να αναφέρουν από καθόλου έως λίγη μόνο δυσφορία.

Μια διαδικασία LASIK  που μπορείς να εμπιστευτείς.

Σε αντίθεση με τις μεγάλες εταιρίες και εκπτωτικούς παρόχους LASIK, εμείς κάνουμε LASIK τα τελευταία 10 χρόνια με σταθερές τιμές και χωρίς μεγάλες εκπτώσεις.Έχουμε όμως σταθερά τις πιο ανταγωνιστικές τιμές που μπορείτε να βρείτε για την τεχνολογία αιχμής με την οποία κάνουμε το laser  μυωπίας.

Δεσμευόμαστε για το πιο υψηλό επίπεδο χειρουργικής διόρθωσης της μυωπίας με laser με τον χειρουργό μας τον Eμμ. Γκόγκο, να είναι μαζί σας και δίπλα σας για οποιαδήποτε οφθαλμολογικό πρόβλημα αντιμετωπίσετε εφ’όρου ζωής.

Είσαι κατάλληλος για laser μυωπίας;

Κάνε το πρώτο βήμα για μια τέλεια όραση. Κλείσε ένα ραντεβού για τον προεγχειρητικό έλεγχο
click-here-laser-μυωπιας

 

 


 

Posted in Uncategorized.