Πλήρης προεγχειρητικός έλεγχος για το LASER μυωπίας στο Ιατρείο μας.

Στο Ιατρείο μας, θα γνωρίσετε από κοντά τις πιο σύγχρονες  χειρουργικές εξελίξεις που θα σας κάνουν να απαλλαγείτε από τα καθημερινά σας γυαλιά.

Διόρθωση μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού και πρεσβυωπίας με LASIK, PRK, Kamra και φακικούς ενδοφακούς, με τεχνολογία femtosecondlaser, είναι μερικές από τις επιλογές που θα συζητήσουμε διεξοδικά μαζί σας για να καταλήξουμε στην καλύτερη δυνατή επιλογή.

Αυτό είναι σημαντικό διότι οι προσωπικές σας ανάγκες, το lifestyle σας και η ηλικία σας θα μας καθορίσουν τον τύπο της διόρθωσης που είναι καλύτερο για τα δικά σας μάτια.

Εάν ενδιαφέρεστε να αφαιρέσετε την μυωπία σας με επιτυχία, το πιο σημαντικό πράγμα και αυτό το καταλαβαίνει οποιοσδήποτε,  είναι να μετρηθούν σωστά οι βαθμοί σας. Έχουμε την πολυτέλεια να σας προσφέρουμε ΟΛΟ τον προεγχειρητικό έλεγχο στο ιατρείο μας μακριά από την ανωνυμία των πολυσύχναστων νοσοκομείων και διαθλαστικών κέντρων των Αθηνών.

Λεπτομερής ανάλυση, αυστηρά πρωτόκολλα, επαναλαμβανόμενες μετρήσεις σε πολλαπλές φυσιολογικές διαφορετικές καταστάσεις με σταγόνες, χωρίς σταγόνες, σε σκοτάδι σε φως, αντικειμενικές μετρήσεις που κάνουν τα μηχανήματα και μετρήσεις που διαλέγετε εσείς ο ίδιος, είναι κάποια από αυτά που κάνουμε για να εγγυηθούμε μετεγχειρητική όραση 10/10 ή καλύτερη.

LASER μυωπίας χωρίς νυστέρι!
Χειρουργούμε με τη μέθοδο iLASIK τη μυωπία με δύο μηχανήματα laser. Το πρώτο μηχάνημα λέγεται Femtosecondlaser και δημιουργεί μικροσκοπικές φυσαλίδες στο εξωτερικό τμήμα του κερατοειδούς, προετοιμάζοντας την επιφάνεια για να δουλέψει το δεύτερο laser. Το δεύτερο μηχάνημα, το excimer laser σμιλεύει την επιφάνεια αυτή και αφαιρεί 1 βαθμό μυωπίας σε μόλις 1,5 δευτερόλεπτο. Η διαδικασία κρατάει λίγα λεπτά και για τα δύο μάτια δεν έχει κανένα πόνο και καμία ταλαιπωρία.

Δέσμευση μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα την καλύτερη δυνατή τεχνολογία και για αυτό είναι όλο και πιο πολλοί εκείνοι που μας εμπιστεύονται την υγεία των ματιών τους.

Ως εξωτερικοί συνεργάτες των περισσοτέρων οφθαλμοχειρουργικών μονάδων είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιά είναι, τη στιγμή που μιλάμε, η πιο εξελιγμένη τεχνολογία και αυτή είναι που φυσικά χρησιμοποιούμε.

 

Καλέστε τώρα και κλείστε ένα ραντεβού για μια 

ΔΩΡΕΑΝ ενημέρωση. laser-μυωπιας

 

LIFE after LASIKLIFE BEFORE
LIFE after LASIKLIFE BEFORE
Tέρμα η ταλαιπωρία από τους φακούς επαφήςΒρώμικοι φακοί επαφής
Καλύτερη και πιο φυσική όραση μέρα και νύχταΤαλαιπωρία με τους φακούς όλη μέρα
Επιλογή οποιοδήποτε γυαλιoύ ηλίουΨάχνοντας για γυαλιά το βράδυ και το πρωί
Έτοιμοι για τη θάλασσα, τη παραλία και το κολύμπι το καλοκαίριΠεριορισμένη επιλογή στα γυαλιά ηλίου
Λιγότερα έξοδα κάθε χρόνο σε γυαλιά και φακούς επαφής!Ξοδεύοντας χρήματα σε φακούς, υγρά και σκελετούς οράσεως

 

LASIK κόστος/τρόποι πληρωμής

Με διαφορετικές επιλογές πληρωμής και χρηματοδοτικές λύσεις, η διόρθωση της όρασης με laser είναι πλέον περισσότερο εφικτή από ποτέ.

 Σταθερές τιμές για όλες τις  State-of-the Art επεμβάσεις laser μυωπίας.

Σε αντίθεση με άλλα κέντρα, εμείς δεν καθορίζουμε την τιμή διόρθωσης της όρασης με Laser βασιζόμενοι στη βαρύτητα της συνταγής των γυαλιών.

Ασφαλιστική κάλυψη

Αν και οι περισσότερες ασφάλειες θεωρούν την επέμβαση αυτή κοσμητική και δεν καλύπτουν τα έξοδα, ωστόσο μερικές καλύπτουν κάποιο ποσό. Επικοινωνήστε με τον ασφαλιστή σας.

Δωρεάν LASIK ενημέρωση

Το κέντρο μας παρέχει δωρεάν έλεγχο και ενημέρωση και τη δυνατότητα να συζητήσετε το κόστος και τους τρόπους πληρωμής.

laser-μυωπιας

Τρόποι πληρωμής

Μετρητά – το κέντρο μας προσφέρει 15% έκπτωση σε ασθενείς που επιθυμούν να πληρώσουν με μετρητά

Credit Card – δεχόμαστε τις περισσότερες κάρτες όπως VISA-MASTERCARD μέχρι και 6 μηνιαίες δόσεις

 

Για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού καλέστε μας στο 2262027277 ή κάντε το online.

Ζητήστε τώρα το ραντεβού σας!

laser-μυωπιας

Posted in Uncategorized.