Καταρράκτης

Ποιος δεν θα ήθελε να κάνει το χειρουργείο του καταρράκτη και να βλέπει όπως έβλεπε νεότερος;

Με τις νέες χειρουργικές τεχνικές και τα πολυεστιακά εμφυτεύματα αυτό μπορεί πλέον να γίνει εφικτό.

Τι είναι τα πολυεστιακά εμφυτεύματα;καταρρακτης

Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου του καταρράκτη, αφαιρείται ο καταρρακτικός (θολός) φακός του ματιού και

αντικαθίσταται με ένα ενδοφακό (εμφύτευμα). Ο ενδοφακός αυτός μπορεί να είναι μονοεστιακός ή πολυεστιακός.

Οι μονοεστιακοί ενδοφακοί εστιάζουν σε μια συγκεκριμένη απόσταση,μπορείτε δηλαδή να επιλέξετε να βλέπετε τέλεια μακριά χωρίς γυαλιά, θα χρειαστείτε όμως ένα βοηθητικό ζευγάρι γυαλιά για το διάβασμα ή το υπολογιστή.

Οι πολυεστιακοί ενδοφακοί έχουν το πλεονέκτημα να εστιάζουν μακριά, ενδιάμεσα και κοντά, μειώνοντας την εξάρτηση σας από τα γυαλιά οράσεως μετά το χειρουργείο του καταρράκτη. Αν είστε κατάλληλος υποψήφιος για πολυεστιακό εμφύτευμα, θα επωφεληθείτε τα μέγιστα μετά το χειρουργείο.

Καλέστε τώρα και κλείστε ένα ραντεβού για τον προεγχειρητικό έλεγχο όπου και θα σας προταθεί ο ιδανικός ενδοφακός που είναι κατάλληλος για τα δικά σας μάτια.

Έχετε μια ευκαιρία για το κάθε σας μάτι, μην την σπαταλήσετε σε μια ακατάλληλη επιλογή. Ο ιατρός μας, Μ. Γκόγκος χειρουργεί σε επιλεγμένα κέντρα των Αθηνών χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία, με άριστα αποτελέσματα.

Επωφεληθείτε τα  νέας γενιάς μηχανήματα Infinity Ozil Aqualase και Centurion Vision System και τη πολυτέλεια χειρουργείου υποβοηθούμενο με  LASER (LenSx femtosecondlaser).

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στη μικροχειρουργική του καταρράκτη. Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε όλα τα ερωτήματα σας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή λύση για τα δικά σας μάτια, γιατί όταν πρόκειται για χειρουργική καταρράκτη και ένθεση εμφυτεύματος δεν είναι όλα τα μάτια ίδια.

 

Κλείστε ένα ραντεβού για να συζητήσετε από κοντά τις επιλογές που έχετε.

laser-μυωπιας

Posted in Uncategorized.