Βιογραφικό

οφθαλμιατρος γκογκος

Εμμανουήλ Γκόγκος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Αποφοίτησε απο την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Verona Ιταλίας με άριστα το 1998 και απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας στην Οφθαλμολογία το 2007 μετά από τετραετή ειδίκευση στο Γ.Ν-Λευκωσίας και  στην Οφθαλμολογική κλινική του Κοργιαλένειου-Μπενάκειου Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός όπου εντρύφησε στις πρώτες του υαλοειδεκτομές και χειρουργική του οπισθίου ημιμορίου.

Μετεκπαιδεύτηκε στην παιδοφθαλμολογία και τη διαθλαστική χειρουργική με Laser σε Μ.Βρετανία και Γερμανία.

Είναι μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Οφθαλμολογίας (ΑΑΟ) και κάτοχος του ΑΑΟ International Ophthalmologist Education  Award.

Έχει συγγράψει και συμμετάσχει σε κλινικές μελέτες και ανακοινώσεις σε διεθνή και πανελλήνια συνέδρια οι οποίες έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικά και ξένα περιοδικά. Συνεργάζεται με επιλεγμένα Οφθαλμολογικά κέντρα των Αθηνών.

Χειρουργεί στο OMMA – Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, στο Αθηναικό Διαθλαστικό, στο EyeDayClinic, στην Αθηναϊκή κλινική και στο οφθαλμολογικό του Μητέρα. Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με το Athensvision, το Ερρίκος Ντυνάν και το Ιατρικό Αθηνών. Από το Μάιο του 2008 εργάζεται στο Ιδιωτικό του Ιατρείο στη Θήβα. Από το Σεπτέμβρη του 2013 λειτουργεί και το παράρτημα του Ιατρείου στο Σχηματάρι Bοιωτίας.

Posted in realeyes.