Παιδιατρικό διαθλασίμετρο Plusoptix – Emily.

Συσκευή ελέγχου της όρασης, το PlusOptix είναι το πρώτο αυτόματο παιδιατρικό διαθλασίμετρο της παγκόσμιας αγοράς ειδικά σχεδιασμένο για βρέφη από 6 μηνών και άνω.

Παιδιατρικό διαθλασίμετρο Plusoptix  - Emily

Το ίδιο διαθλασίμετρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μη συνεργάσιμους ασθενείς όπως ανθρώπους με περιορισμένη κινητικότητα, τραυματική βλάβη εγκεφάλου, αναπτυξιακή καθυστέρηση και αυτισμό.

  • Το παιδιατρικό διαθλασίμετρο PlusOptix λαμβάνει μετρήσεις ταυτόχρονα και από τα δύο μάτια σε απόσταση ενός μέτρου και σε μόλις 0,8 δευτερόλεπτα.
  • Κρατάτε το νεογέννητο σας παιδί στην αγκαλιά σας και στιγμιαία με το πάτημα μιας σκανδάλης μπορούμε να μετρήσουμε την μυωπία του, την υπερμετρωπία και τον αστιγματισμό.
  • Βασίζεται στο φαινόμενο της φωτοσκιασκοπίας και δεν απαιτείται χρήση σταγόνων κυκλοπηγικού διαλύματος στους οφθαλμούς.
  • Επιπλέον μετράμε το μέγεθος της κόρης, τη διακορική απόσταση, τη συμμετρία βλέμματος και την ύπαρξη ή όχι οφθαλμικής ευθυγράμμισης (στραβισμού) όπως και τη διαύγεια των διαθλαστικών μέσων.
  • Το πιστοποιητικό ελέγχου της όρασης εκτυπώνεται και παραδίδεται στους γονείς. Ένα αντίγραφο παραμένει στο Ιατρείο για το αρχείο του μικρού ασθενούς.
Posted in εξοπλισμός.