Όροι και προυποθέσεις

Αν κάνετε laser για τη μυωπία σας και χρειαστεί κάποιο επαναληπτικό laser για να διορθώσουμε οποιαδήποτε επανεμφάνιση της  μυωπίας για τα επόμενα 10 χρόνια, αυτό θα είναι δωρεάν από τη μεριά μας. Σύμφωνα με τις στατιστικές μας, λιγότεροι από 1 στους 500 ασθενείς μας χρειάζονται επαναληπτικό laser μυωπίας μετά τους πρώτους 12 μήνες. Είναι εξαιρετικά απίθανο να χρειαστείτε αυτή την εγγύηση, αλλά είναι ωραίο να ξέρετε ότι υπάρχει για κάθε περίπτωση.

Η εφ΄όρου ζωής αφοσίωση μας σημαίνει ότι, μπορείτε να επιστρέψετε οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον για μια δωρεάν αξιολόγηση, αν αισθάνεστε ότι θέλετε να μας ρωτήσετε οτιδήποτε για την ποιότητα της όρασης σας.

Αν η μυωπία σας επιστρέψει τα πρώτα 10 χρόνια μετά από επέμβαση LASIK ή PRK και είστε κατάλληλος υποψήφιος, τότε θα σας ξανακάνουμε το laser δωρεάν. Αυτό γιατί γνωρίζουμε τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα μας με τα λέιζερ μυωπίας που χρησιμοποιούμε.

Τα ψιλά γράμματα

  • Η εγγύηση REALEYES* που σας παρέχουμε ισχύει μόνο για τους ασθενείς που έχουν κάνει LASIK ή PRK excimer laser διόρθωση της μυωπίας και του αστιγματισμού για να διορθώσουν την όραση τους όσον αφορά την αμοιβή τη δική μας και όχι της κλινικής.
  • Δεν ισχύει για ασθενείς που έχουν κάνει διόρθωση οποιαδήποτε μορφής υπερμετρωπίας η μικτού αστιγματισμού ή πρεσβυωπίας για την διόρθωση της κοντινής όρασης ή για οποιαδήποτε αλλαγή ή πάθηση οφειλόμενη στην ηλικία – γήρανση των ματιών.
  • Για πρωταρχικές θεραπείες μόνο, και αποκλείει ασθενείς που έχουν κάνει διαθλαστική επέμβαση σε οποιαδήποτε άλλη κλινική με οποιαδήποτε άλλο χειρουργό οφθαλμίατρο.
  • Δεν περιλαμβάνει παθήσεις ματιών που δεν σχετίζονται με διαθλαστική χειρουργική ή ηλικιακές παθήσεις που έχουν να κάνουν με την εμφάνιση της πρεσβυωπίας.
  • Δεν περιλαμβάνει τεχνολογία ή επεμβάσεις που δεν ήταν διαθέσιμες τη στιγμή που έγινε η διαθλαστική επέμβαση.
  • Αν ο ασθενής δεν είναι κατάλληλος για Laser enchancement αλλά είναι κατάλληλος για κάποια εναλλακτική χειρουργική επέμβαση όπως η  χειρουργική ένθεση ενδοφακού ( χειρουργείο καταρράκτη ή διαθλαστική ανταλλαγή ενδοφακού-RLE) τότε ισχύοουν οι κανονικές χρεώσεις.
  • O ασθενής θα πρέπει να πραγματοποιεί τουλάχιστον κάθε 2 χρόνια μια οφθαλμολογική εξέταση για να συμπεριλαμβάνεται στην εγγύηση. Ασθενείς που έχουν παράγοντες κινδύνου ( οικογενειακό ιστορικό γλαυκώματος ή άλλες παθήσεις), θα πρέπει να υποβάλλονται σε οφθαλμολογικό έλεγχο τουλάχιστον κάθε 12 μήνες. Η REALEYES* δικαιούται να ζητήσει από τον ασθενή αποδεικτικά στοιχεία ότι υποβλήθηκε σε αυτές τις εξετάσεις.