10/10 Εγγύηση

10/10 εγγύηση οπτικής οξύτητας

Σύμφωνα με το FDA καμία χειρουργική επέμβαση δεν μπορεί να εγγυηθεί 100% επιτυχία. Παρά ταύτα, η τεχνολογική επανάσταση στην Ιατρική γενικότερα  και στα laser μυωπίας ειδικότερα είναι εντυπωσιακή.  Πράγματι, οι περισσότεροι ασθενείς μας βλέπουν 10/10 ή περισσότερο χωρίς γυαλιά. 10/10 εγγύηση σημαίνει επιστροφή της συνολικής μας αμοιβής σε περίπτωση που δεν  επιτύχουμε μετεγχειρητική οπτική οξύτητα 10/10*. Η επιτυχία της επέμβασης και το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τους εξής παράγοντες:

  • τη σωστή επιλογή του υποψήφιου για διαθλαστική επέμβαση
  • του εξειδικευμένου και έμπειρου χειρουργού
  • τη χρήση της πιο προηγμένης τεχνολογίας.

Στο κέντρο μας διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση για να μπορούμε να εγγυηθούμε 10/10 ή καλύτερη όραση, σε όσους από εσάς επιθυμείτε να απαλλαγείτε από τα γυαλιά σας ή τους φακούς επαφής και τηρείτε τα κριτήρια επιλογής.

Μέσα από λεπτομερή καταγραφή του οπτικού σας συστήματος και τον αυστηρό προεγχειρητικό έλεγχο, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την ασφάλεια της διόρθωσης της όρασης με αξιοπιστία και τελειότητα για να επωφεληθείτε το μέγιστο των οπτικών σας δυνατοτήτων.

Προσφέρουμε την τελευταία τεχνολογία laser με το εξειδικευμένο προσωπικό  της κλινικής να αριθμεί πάνω από 50.000 επεμβάσεις laser έως σήμερα.

10/10 εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Μελέτες που αξιολογούν τα αποτελέσματα των laser ανά τον κόσμο αναφέρουν μετεγχειρητική οπτική οξύτητα 5/10 ή καλύτερη  στο 95% των ασθενών που υποβάλλονται σε LASIK ( η πιο συνήθης μέθοδος laser) με το 85% να φτάνουν οπτική οξύτητα 10/10 ή περισσότερο.  Σαφώς τα αποτελέσματα μας διαφέρουν σημαντικά από αυτές τις στατιστικές διότι:

  • Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά το τελευταίας γενιάς Excimer Laser της Schwind Amaris-1050RS σε όλες μας τις διαθλαστικές επεμβάσεις παρά το υψηλότερο κόστος χρήσης του συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα μηχανήματα laser.
  • Έχουμε εμπειρία με διαφορετικές μεθόδους laser, όπως το LASIK, PRK,LASEK, FEMTOLASIK, ASLA, Wavefront TransPRK κ.τ.λ.
  • Δίνουμε μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες: εκτενής έλεγχος με όλη τη διαθέσιμη τεχνολογία και με μηχανήματα τελευταίας γενιάς αποκλειστικά στο Ιατρείο.
  • Δεν θα σας δούμε μόνο τη στιγμή του Laser: όλος ο προεγχειρητικός έλεγχος και η μετεγχειρητική φροντίδα αποκλειστικά από τον χειρουργό κ.Γκόγκο, χωρίς παρεμβολή άλλων.
  • Πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας με δεκάδες εκατοντάδες διαθλαστικές επεμβάσεις έως σήμερα.
  • Patients Testimonials: μαρτυρίες ασθενών που έχουν κάνει laser σε εμάς. Πατήστε εδώ. 

  10/10 εγγύηση επιστροφής χρημάτων ισχύει για διόφθαλμη μετεγχειρητική οπτική οξύτητα μόνο για τους υποψήφιους που κρίνονται κατάλληλοι για διαθλαστική επέμβαση (εξαιρούνται ασθενείς με προβλήματα στον κερατοειδή ή στην ωχρά κηλίδα, ασθενείς με γλαύκωμα, με προβλήματα στην δακρυική στοιβάδα, χρόνια βλεφαρίτιδα, αρχόμενο καταρράκτη, συστημικές παθήσεις, δυστροφίες, ασταθή διάθλαση, υψηλά διαθλαστικά σφάλματα, υψηλό αστιγματισμό, αμβλυωπία, στραβισμό, υπερμετρωπία κ.τ.λ.) και ασθενείς που με τα γυαλιά τους δεν βλέπουν 10/10 προεγχειρητικά. 

Επίσης είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι αν η όραση σας αλλάξει στο απώτερο μέλλον, αυτό δεν θα είναι διότι το laser δεν έγινε σωστά αλλά απλούστατα διότι το μάτι δεν είναι φτιαγμένο από γυαλί και δεν παραμένει αναλλοίωτο σε βάθος χρόνου. Μετά την ηλικία των 45 ετών θα έχετε πρεσβυωπία και αυτό θα το έχετε είτε έχετε κάνει laser είτε όχι και στην ηλικία των 7ο θα έχετε πιθανότατα καταρράκτη. Το laser δεν μπορεί να εμποδίσει τη φυσιολογική γήρανση του ματιού σας.

Σύντομος χρόνος ανάρρωσης.

Οι ασθενείς μας κάνουν   laser μυωπίας το πρωί μιας ημέρας και επιστρέφουν κανονικά στη δουλειά τους την επόμενη μέρα. Αυτό οφείλετε στα πολύ γρήγορα excimer laser που χρησιμοποιούμε και τις ελάχιστα παρεμβατικές  laser τεχνικές που εφαρμόζουμε. Κυρίως οφείλετε στο ότι  δίνουμε έμφαση στις λεπτομέρειες τόσο διεγχειρητικά όσο και μετεγχειρητικά.

Γρήγορη και άνετη διαδικασία.

Χρησιμοποιώντας αποκλειστικά dual laser system για τη διόρθωση της μυωπίας, o χρόνος δημιουργίας του κρημνού και η εξάχνωση του ιστού διαρκεί συνολικά λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα, με όλους τους ασθενείς να αναφέρουν από καθόλου έως λίγη μόνο δυσφορία. Αυτό σημαίνει  ότι και  η δημιουργία του κρημνού (flap) γίνεται και αυτή αποκλειστικά με laser (Femtosecondlaser).

Αν κουραστήκατε να φοράτε γυαλιά ή φακούς επαφής επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή σας προς το καλύτερο και αυτό μπορούμε να το εγγυηθούμε.

Και υπάρχουν ακόμα καλύτερα νέα

Ως REALEYES-LASER INC, προσφέρουμε εγγύηση 10 ετίας για όλες μας τις επεμβάσεις laser μυωπίας*. Εγγύηση 10 ετίας σημαίνει ότι αν, για οποιοδήποτε λόγο, χρειαστεί μια επιπρόσθετη θεραπεία laser (re-treatment), αυτό θα είναι δωρεάν από τη μεριά μας

Σύμφωνα με τις στατιστικές μας, λιγότεροι από 1 στους 500 ασθενείς μας χρειάζονται επαναληπτικό laser μυωπίας μετά τους πρώτους 12 μήνες. Είναι εξαιρετικά απίθανο να χρειαστείτε αυτή την εγγύηση, αλλά είναι ωραίο να ξέρετε ότι υπάρχει για κάθε περίπτωση. Μια δέσμευση φροντίδας για να αισθάνεστε πάντα ασφαλείς.

*Όροι και προυποθέσεις. Διαβάστε εδώ.