Λένε για εμάς

λειζερ μυωπιας
Το ίδιο βράδυ έπαιζα μπιρίμπα με φίλους στο σπίτι μου και έβλεπα το American Sniper στην τηλεόραση

Καραμπά Παναγιώτα – Laser Μυωπίας

Μπορώ να ξεκινήσω με ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ;;;;;

Εν περιλήψει,

18 χρόνια με μυωπία , φακούς και γυαλιά οράσεως, 2 μολύνσεις από χρήση φακών και κλειστά μάτια στις καλοκαιρινές βουτιές…
Όλα ανήκουν στο παρελθόν , καθώς εχθές το πρωί 4/11/2016 , πραγματοποίησα με τον κ. Γκόγκο επέμβαση Laser στα μάτια μου.

Το αποτέλεσμα;;;; Το ίδιο βράδυ έπαιζα μπιρίμπα με φίλους στο σπίτι μου και έβλεπα το American Sniper στην τηλεόραση!!!!

Λίγα λόγια για την επέμβαση…

Ήταν εξαιρετικά σύντομη, ελαφρώς επίπονη (όχι κατά τη διάρκεια παρά μονάχα αργότερα, για μερικές ώρες αισθάνθηκα κάποιες άκρως φυσιολογικές ενοχλήσεις οι οποίες και εξαφανίστηκαν με έναν καλό , μεσημεριανό υπνάκο!!).

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με εξαιρετικά λεπτούς και ακριβείς χειρισμούς. Ο κ. Γκόγκος και οι συνεργάτες του , μου μιλούσαν κατά τη διάρκεια της επέμβασης (ποια διάρκεια δηλαδή, μιλάμε για λεπτά της ώρας) , πάντα με ηρεμία και με υπομονή.

Όπως και τα ιατρεία του κ.Γκόγκου , έτσι και η οφθαλμολογική κλινική με την οποία συνεργάζεται, είναι πλήρως εξοπλισμένα με εξελιγμένα μηχανήματα τελευταίας γενιάς. (Είχα χρόνο για την εν λόγω διαπίστωση καθώς πραγματοποιήσαμε αρκετούς προεγχειρητικούς ελέγχους μέχρι να καταλήξουμε στην ημερομηνία της επέμβασης).

Ευχαριστώ για τη σχολαστικότητα και την ερευνητική διάθεση που υποδείξατε για την προετοιμασία μου κ. Mανώλη Γκόγκο.

Προσωπικά,υποκλίνομαι στο έργο σας.

Με αμέριστη Εκτίμηση,
Καραμπά Παναγιώτα