Λένε για εμάς

η όραση μου έχει σταθεροποιηθεί και το αποτέλεσμα είναι αξιοθαύμαστο

Μ. Χ. – Laser Υπερμετρωπίας

Ποιος δεν θα ήθελε να βλέπει τα πράγματα όπως ακριβώς είναι?

Έτσι κι εγώ τώρα με τα καινούρια μου μάτια όλα τα βλέπω διαφορετικά. Τα χρώματα ζωηρά, τα πράγματα λαμπερά σαν καινούρια και τη φύση γύρω μου καθάρια λουσμένη σαν μετά από βροχή.
Από παιδί φορούσα γυαλιά υπερμετρωπίας και όσο μεγάλωνα αυξάνονταν και οι βαθμοί. Είχα αρχίσει να κουράζομαι και τα γυαλιά μου φαίνονταν ασήκωτα. Αρκεί να σας πω ότι ο μικρός μου ανιψιός με την παιδική του απλότητα μου είχε πει χαριτολογώντας ότι τα γυαλιά σου, θεία, μοιάζουν με πάτους ποτηριών.
Πριν από 15 χρόνια έκανα laser που με την πάροδο του χρόνου άρχισα να έχω την ανάγκη βοηθητικών γυαλιών και πάλι. Σταδιακά η υπερμετρωπία επανήλθε δριμύτερη.
Έχει περάσει ένας μήνας από την επέμβαση που έγινε από τον κ.Εμμ. Γκόγκο, η όραση μου έχει σταθεροποιηθεί και το αποτέλεσμα είναι αξιοθαύμαστο. Αυτό οφείλεται, πιστεύω,στην άρτια επιστημονική κατάρτιση του ιατρού, στον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει στο ιατρείο του και στα νοσοκομεία που χειρουργεί.
Κυρίως, στην λεπτομερή και επαναληπτική εξέταση και στην ικανότητα προκειμένου να καταλήξει στην κατάλληλη λύση λόγω της πολυπλοκότητας του προβλήματος μου.

Τον ευχαριστώ από καρδίας και εύχομαι ο Θεός να του χαρίζει υγεία, δύναμη και φωτισμό, ώστε να βοηθά τους ανθρώπους να βλέπουν το φως το αισθητό.