Λένε για εμάς

λειζερ αστιγματισμου
μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι τόσο καθαρά δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου

Σκανδαλης Δημήτρης – Laser Αστιγματισμού

Πήρα την απόφαση να κλείσω ένα ραντεβού με το γιατρό, όταν είδα την επιτυχή έκβαση της επέμβασης που πραγματοποίησε ο γιατρός σε ένα συνάδελφο μου πριν ένα χρόνο.
Στην αρχή του ραντεβού σοκαρίστηκα από τα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που διαθέτει το Ιατρείο. Ο γιατρός ασχολήθηκε διεξοδικά με το θέμα υψηλού αστιγματισμού που με ταλαιπωρεί από μικρή ηλικία. Ξεκίνησε κάνοντας μου έναν πλήρη έλεγχο και όταν τον ολοκλήρωσε μου εξήγησε αναλυτικά και με άκρως επιστημονικό τρόπο όλες τις παραμέτρους του επικείμενου χειρουργείου.
Λόγω διαφόρων δυσκολιών ήταν αμφίβολο αν θα καταφέρω να αφαιρέσω τους 6 βαθμούς αστιγματισμού, παρόλα αυτά συνέχισα τους τακτικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στο Ιατρείο με εξαιρετική αφοσίωση από τον γιατρό και το προσωπικό του.
Η επιμονή και των δύο μας οδήγησαν τελικά στην αφαίρεση των αστιγματικών βαθμών μου με απόλυτη επιτυχία. Η διαδικασία ήτανε σύντομη χωρίς κανένα πόνο.Έχει περάσει 1 εβδομάδα από το laser που έκανα και στα δύο μάτια και μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι τόσο καθαρά δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου.