Λένε για εμάς

σταμελος λειζερ μυωπιας
Η όραση μας είναι το παράθυρο για να δει κανείς τον κόσμο μην αφήνετε το όποιο εμπόδιο να σας το στερεί αυτό

Σταμέλος Παναγιώτης – Laser Μυωπίας

Xtreme Vision

….από την ηλικία των 14 ετών όπου και μου διαγνώστηκε η μυωπία αποτελούσε τροχοπέδη σε όλες τις δραστηριότητες οι οποίες μου άρεσαν ,αγαπούσα και επιζητούσα …ακόμα και στον επαγγελματικό προσανατολισμό μου στάθηκε η βασική αιτία να αλλάξω ορίζοντες ….στα 20 χρόνια διοπτροφορίας ,μετά από αναρίθμητες επισκέψεις σε εκατοντάδες ιατρούς εντός και εκτός Θηβών είχα την τύχη και την τιμή να γνωρίσω τον προσωπικό μου αλλά και οικογενειακό μας πλέον ιατρό κ. Γκόγκο Εμμανουήλ!

Από την πρώτη κιόλας επίσκεψη ΚΕΡΔΙΣΕ την εμπιστοσύνη μου με τον άψογο επαγγελματισμό που τον διακατέχει και τον ζεστό ανθρώπινο χαρακτήρα του ! Κατόπιν δικής του προτροπής και σε συνιστώσα με την απόλυτη εμπιστοσύνη και σεβασμό που τρέφω στο πρόσωπο του την 10 Μαρτίου 2015 υποβλήθηκα σε επέμβαση FEMTOSECOND LASER και στα δυο μου μάτια ….Αν και προσωπικά θεωρώ ακραία υπερβολή τον όρο ‘’επέμβαση’’ για τον λόγο ότι οι διαβεβαιώσεις του ιατρού μου ότι δεν αισθάνεσαι κανένα πόνο κατά την ώρα της επέμβασης ήταν παραπάνω από αληθινές ,θα τολμούσα να τις χαρακτηρίσω μάλιστα συγκρατημένες !

Σε ένα περιβάλλον που απαρτίζεται από το τεχνολογικό απαύγασμα της οφθαλμολογίας ο κ. Γκόγκος μέσα σε 5 δευτερόλεπτα (που διήρκεσε η επέμβαση στο κάθε μάτι) μου χάρισε και πάλι την όραση μου και μάλιστα σε βαθμό x-treme όπως και τα σπορ στα οποία αρέσκομαι να δραστηριοποιούμαι …Έτσι με οπτική οξύτητα 150%!!!! πλέον 20 ώρες μετά την επέμβαση τα γυαλιά ,οι φακοί επαφής ,τα υγρά συντήρησης τους κτλ φαντάζουν κάτι παραπάνω από μακρινό παρελθόν .Ιατρέ μου σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και θα σε ευγνωμονώ μια ζωή γι αυτό !

Τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί μου, μέσω του ιατρού είναι στην διάθεση του όποιου ενδιαφερόμενου θελήσει και δια ζώσης την όποια διαβεβαίωση …Η όραση μας είναι το παράθυρο για να δει κανείς τον κόσμο μην αφήνετε το όποιο εμπόδιο να σας το στερεί αυτό !

Ο κ. Γκόγκος γνωρίζει πάρα πολύ καλά τον τρόπο.