Λένε για εμάς

μέσα σε 10 μόλις λεπτά, απέκτησα όραση και άλλαξε όλη μου η ζωή

Τζουμανεκα Άννα-Μαρία – Laser Αστιγματισμού

Όσα ευχαριστώ κι αν πω δεν φτάνουν να περιγράψουν την ευγνωμοσύνη που νιώθω για τον γιατρό μου Μανώλη Γκόγκο!
Είμαι 29 χρονών, κι από τα 7 μου αντιμετώπισα μεγάλα προβλήματα με την όραση μου. Μία σπάνια πάθηση που εμφάνισα πριν από περίπου 20 χρόνια σχεδόν μηδένισε την όραση του αριστερού μου ματιού, κι σαν μην έφτανε αυτό, εμφάνισα μυωπία και αστιγματισμό στο δεξί μου μάτι. Για πολλά χρόνια χρησιμοποιούσα γυαλιά και φακούς επαφής και η καθημερινότητα μου ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη. Τη λύση για όλα αυτά μου την έδωσε ο οφθαλμίατρος μου Μανώλης Γκόγκος.
Εύκολα, γρήγορα και χωρίς να νιώσω απολύτως τίποτα, έκανα την πρώτη επέμβαση laser στο δεξί μου μάτι τον Μάιο του 2014. Μυωπία και αστιγματισμός εξαφανίστηκαν μέσα σε 5 λεπτά και μετά από 2 ώρες πήγα για καφέ με την παρέα μου. Ήταν σαν μια απλή εξέταση.Ούτε καν το κατάλαβα! Η δεύτερη, και δυσκολότερη επέμβαση laser πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2016 στο αριστερό μου μάτι.
Η συγκίνηση που ένιωσα 10 λεπτά μετά το χειρουργείο ήταν τεράστια! Για 20 ολόκληρα χρόνια σχεδόν δεν έβλεπα από το αριστερό μου μάτι και μέσα σε 10 μόλις λεπτά, απέκτησα όραση και άλλαξε όλη μου η ζωή! Κι ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω!
Γιατρέ, απ’τη καρδιά μου, σ’ευχαριστώ για όλα!