Ποιος είναι ο στόχος μας;

Απλά καλύτερη όραση. Θέλουμε να έχουμε την καλύτερη διαδικασία LASER από οποιαδήποτε κέντρο αναφοράς

Tα αποτελέσματα μας είναι εξαιρετικά με 100% ποσοστό επιτυχίας – 10/10 όραση σε όλους μας τους ασθενείς τα τελευταία 4 χρόνια όσον αφορά τα λέιζερ μυωπίας για τις συνήθεις συνταγογραφήσεις.

Η ουσία: υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο 100% επιτυχία και στο 98%, ιδίως αν τυγχάνει να είστε μέσα στο 2%.

laser myopias

Τι να περιμένετε μετά το laser μυωπίας;

Τελική διόφθαλμη οπτική οξύτητα άνω των 10/10 ώς σύνηθες αποτέλεσμα μετά απο LASIK.

Τα τελευταία μας στατιστικά δείχνουν ότι όραση 10/10 ή περισσότερο, το επιτυγχάνουμε στο 99,7% των ασθενών μας για τυπικές συνταγογραφήσεις μυωπίας έως -6.00 D (δείτε παρακάτω αναλυτικά).

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Αν δεν έχετε 10/10 διόφθαλμη όραση μετά το λέϊζερ μυωπίας, θα σας επιστραφεί το συνολικό ποσό της αμοιβής μας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Εγγύηση 10 ετίαs. Αν, για οποιοδήποτε λόγο, χρειαστεί μια επιπρόσθετη θεραπεία laser (re-treatment), επειδή επέστρεψε η μυωπία σας, αυτό θα είναι δωρεάν από τη μεριά μας. Μια δέσμευση φροντίδας για να αισθάνεστε πάντα ασφαλείς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λειζερ μυωπιας – FEMTOLASIK

Αποτελέσματα:

Στοχεύουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα στα laser μυωπίας για αυτό και τα αποτελέσματά μας είναι σημαντικά.

Βεβαιωνόμαστε οι μετρήσεις γίνονται 6 μήνες μετά το λέιζερ, διότι τόσο χρειάζεται για να σταθεροποιηθεί το αποτέλεσμα.

Με τη σύγχρονη χειρουργική λέιζερ, 10/10 όραση μετά το laser μυωπίας  για τις συνήθεις συνταγογρφήσεις, δεν είναι πλέον το σημείο αναφοράς. Μπορείτε να ρωτήσετε τον Χειρουργό σας σε τι ποσοστό έχει επιτύχει όραση καλύτερη από 10/10, όπως 12/10 ή 15/10.

Συνταγή γυαλιών 15/10 12/10 10/10 8/10 5/10
Χαμηλή           έως -2.00 75% 99,8% 100% 100% 100%
Μέτρια -2,01 έως -4,00 68% 99,7% 100% 100% 100%
Υψηλή -4,01 έως -6,00 54% 98,9% 99.9% 100% 100%
Πολύ υψηλή -6,00 έως -8,00 43% 94,4% 99,7% 100% 100%

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι, ως ιδιώτες είμαστε ελεύθεροι να επιλέξουμε από τα διαθλαστικά κέντρα των Αθηνών, την τεχνολογία που εμείς θεωρούμε καλύτερη, χωρίς καμία δέσμευση αν ο ανταγωνισμός μεταξύ των κλινικών αλλάξει τα δεδομένα.

Δεν έχουμε αγοράσει ένα μηχάνημα λέιζερ που θα πρέπει να το υποστηρίξουμε παρά την παλαιότητα του. Χειρουργούμε με την καλύτερη διαθέσιμη τεχνολογία για αυτό και τα αποτελέσματα μας είναι εντυπωσιακά.

λειζερ μυωπιας
Ευθυμιάκου Ρεβέκκα – Laser Μυωπίας
Σε μισή ώρα… μυωπία τέλος. Την επόμενη κιόλας μέρα επέστρεψα στην δουλειά μου.
βογιατζακη βαλια λειζερ μυωπιας
Βογιατζάκη Βάλια – Laser Μυωπίας
Η επέμβαση laser κράτησε μόνο μερικά λεπτά στο κάθε μάτι, ενώ η όλη διαδικασία λιγότερο από μιάμιση ώρα.
Σκουμπουρδη Κατερίνα – Laser Μυωπίας
έγινε η επέμβαση και μέσα σε λίγα λεπτά είδα τα πράγματα ξεκάθαρα πια

World Class Eye Laser Technology

Μετά από εκτεταμένη έρευνα, αυτά είναι τα δύο μηχανήματα που χρησιμοποιούμε για το laser μυωπίας:

Το  FEMTO LDV Z4 του ελβετικού οίκου ZIEMER, το μοναδικό FEMTOLASER έως τώρα, με παλμούς 5 εκατομμύρια φορές το δευτερόλεπτο (5ΜΗz), τον υψηλότερο ρυθμό επανάληψης μεταξύ όλων των συστημάτων  femtosecondlaser.

To FEMTO LDV Z4 είναι το λέιζερ που αποκλειστικά χρησιμοποιούμε για τη δημιουργία του κρημνού στο πρώτο στάδιο της επέμβασης της μυωπίας. Το συγκεκριμένο μηχάνημα λειτουργεί σε συχνότητα femtosecond (10-16 sec). Ένα Femtosecond αντιστοιχεί ότι, ένα δευτερόλεπτο σε 32 εκατομμύρια χρόνια.

Αυτή η εξαιρετικά γρήγορη συχνότητα λειτουργίας, σε συνδυασμό με την εξαιρετικά χαμηλή ενέργεια και το μικρό μέγεθος των βολών, αφήνει μια πολύ λεία επιφάνεια  (stromal bed) πάνω στην οποία θα λειτουργήσει το excimer laser για την αφαίρεση του διαθλαστικού σφάλματος. Ο ασθενής θα βιώσει μια γρήγορη διαδικασία (26 δευτερόλεπτα χρειάζονται για τη δημιουργία του κρημνού), με μεγαλύτερη ασφάλεια και καλύτερη μετεγχειρητική όραση.

Η λειτουργία Z_LASIK, αποκλειστικά του LDV Z4, είναι πρακτικά, ο διαχωρισμός της ενέργειας στους 3 άξονες x, y, z και η επιλογή οποιασδήποτε διαμέτρου, πάχους και σχήματος του κρημνού. Έτσι η γεωμετρία  του κρημνού προσαρμόζεται πλήρως στη γεωμετρία του κερατοειδούς. Αυτό ονομάζεται εξατομίκευση της θεραπείας γιατί δεν είναι όλα τα μάτια ίδια όπως δεν είναι και όλοι οι άνθρωποι ίδιοι.

Το 1050RS AMARIS, του γερμανικού οίκου SCHWIND, το πιο ισχυρό excimer laser της οικογένειας Το 1050RS, μοναδικό στην Ελλάδα, με τεχνολογία active 7D eye tracking για επιπλέον ασφάλεια, αφαιρεί 1 διοπτρία μυωπίας μόλις σε 1,3 δευτερόλεπτα με συχνότητα 1050HZ και είναι το πιο γρήγορο της αγοράς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.